FACILITEITEN

De Workumer Jachthaven in Friesland Een compleet en modern geoutilleerd watersportbedrijf

De Workumer Jachthaven is een fraai aangelegde, middelgrote jachthaven met ruim 200 ligplaatsen inclusief 7 ligplaatsen in het Schiphuis. De jachthaven is voorzien van alle comfort die watersporters zich maar kunnen wensen en die hun verblijf in de haven aangenaam maken.

Door de centrale, strategische ligging, kan de watersporter vanuit de Workumer Jachthaven meteen het weidse Friese merengebied bevaren of anderzijds het IJsselmeer op gaan. Via de sluis ben je binnen een halfuur op het IJsselmeer en via de sluis bij Kornwerderzand binnen anderhalf uur op de Waddenzee.

faciliteiten
faciliteiten

Een belangrijk pluspunt van de Workumer Jachthaven is de bescheiden schaalgrootte waardoor de haven de ligplaatshouders intimiteit en veiligheid biedt. De havenmeesters zijn dagelijks op de haven te vinden en houden een oog in het zeil.

U parkeert uw auto vlakbij de boot. Aan boord gaan is gemakkelijk door de halve zijsteigers. Uiteraard zijn elektra en water binnen handbereik. Voor klussen aan de boot kunt u terecht in de werkplaats, ook voor doe-het-zelfwerk. Op het terrein vindt u ook een wasserette. De kinderen vermaken zich intussen opperbest met de speeltoestellen terwijl de ouders plaats nemen aan de picknicktafels.

De haven ligt aan de rand van Workum, dichtbij het station. In een kwartier loopt u naar het centrum, met de auto bent u een paar minuten onderweg

De vele voorzieningen van Workumer Jachthaven

Zelfvoorzienend toiletgebouw met douches en toiletten

200 ligplaatsen en 7 ligplaatsen in het schiphuis

Winterstalling (buiten en binnen)

Mastenberging

Wifi in de hele haven

Parkeerplaatsen

Wasserette

Receptie en tevens kantoor van Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland

Speeltoestellen voor de kinderen

Picknicktafels

Dieseltankstation

Vuilwaterstation

Op elke steiger vindt u walstroom aansluitingen

Op 500 meter van het treinstation die u naar Leeuwarden of Stavoren brengt