over ons

Over ons Het verhaal achter Workumer Jachthaven

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Mark Offringa en Peter Wiersma en zijn beiden echte watersportliefhebbers. Wij hebben ruime ervaring als jachtmakelaar en hebben begin 2017 het plan gevat om voor onzelf te gaan beginnen. We vinden het een unieke kans om de prachtige Workumer Jachthaven over te kunnen nemen en u als bootbezitter in onze haven tot dienst te kunnen zijn. Voor u als klant veranderd er in principe niets. U ziet alleen twee nieuwe gezichten naast de vertrouwde gezichten van de familie Douma en WJH Jachtservice.

Wat ons zo aanspreekt is, dat wij in combinatie met Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland, WJH Jachtservice, Dirk Blom Lemsteraken en Sailcharter Friesland een kompleet pakket aan kunnen bieden. Wij bieden een unieke combinatie van ligplaatsen, winterstalling, verhuur, verkoop, nieuwbouw, refits, onderhoud en een jachtmakelaardij. Dat alles op loopafstand van het prachtige stadje Workum.

over ons
over ons

Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland huisvest in de receptie van de Workumer Jachthaven. Medio april 2018 zal de nieuwe verkoophaven aan de Kampwei klaar zijn en kunnen wij daar de verkoopschepen prachtig presenteren.
Met ruim 200 ligplaatsen, een overdekt schiphuis, een mastenberging en kraanfaciliteiten kunnen wij u op allerlei manieren tot dienst zijn. Vele vaste liggers liggen al tientalle jaren tot alle tevredenheid in de Workumer Jachthaven.

Wij heten u van harte welkom in Workum.
 Mark en Peter