Workumer Jachtverhuur Vanuit de Workumer Jachthaven kunt u een motorboot huren

Workumer Jachtverhuur, verhuurt motorboten die uitstekend geschikt zijn om de Friese meren te ontdekken. Het zijn zeer stabiele en ruime boten die ook voor een onervaren schipper goed te besturen zijn.
In onze jachthaven vindt u een zelfvoorzienend toiletgebouw met douches en toiletten en er is wifi in de gehele haven. Friesland is een watersportgebied met voorzieningen voor de watersport die je vrijwel nergens anders vindt. Met vele (gratis) ligplaatsen op de mooiste plekjes in de vrije natuur en in de dorpen en steden met passantenplaatsen.

BOEKEN (klik hier)

 

Welke boten verhuren wij:

  • Hellingskip 850 OK “Faible” (2+2 personen)
  • Doerak 780 OK “Carousel” (2 personen)
  • Doerak LX 950 Salon “South Pacific” (2 personen)
  • Doerak LX 900 AK “Anneke” (4 personen) t
  • Doerak LX 900 AK “Charlotte” (4 personen)
  • Doerak LX 911 AK “Guys and Dolls” (4 + 2 personen)

OK = Open kuip

AK = Achter kajuit

Salon = Gesloten stuurhut

Huren en varen

Geen vaarbewijs nodig: Voor het varen met onze motorjachten hoeft u geen vaarbewijs te hebben. Indien u geen vaarervaring heeft raden wij een vaarinstructie  aan.  Beginners kunnen tegen een geringe vergoeding uitvoerige instructie krijgen of zelfs een eendaagse spoedcurus. Gevorderde pleziervaarders krijgen bij de overhandiging van het schip tekst en uitleg over de boot.

Huren: Onze wisseldagen zijn op maandag en vrijdag. Vertrek om 15.00 uur, weer inleveren om 10.00 uur. U kunt een schip één of meerdere weken huren, een weekend of een midweek of een combinatie van beide: een week én een weekend of midweek. In het voor en naseizoen zijn de voordeligste mogelijkheden.

Voor boekingen en vragen kunt u contact met ons opnemen via verhuur@workumerjachthaven.nl of bellen met 0515-745566.

Tot ziens in Workum