verkoop

De Jachtservice van Workumer Jachthaven verkoper van van verschillende jachten en rubberboten

verkoop Torqeedo

Torqeedo dealer

Bent u klaar voor de toekomst? Overweegt u om uw buitenboord motor te vervangen voor een elektro motor? Of bent u in de markt voor een nieuwe motor? Wij kunnen u de hele range van Torqeedo leveren; Onder andere de Travel en de Cruise serie (ook als Pod voor een zeiljacht)

Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland

Dé ervaren jachtmakelaar in gebruikte en nieuwe motorboten. Uw schip is bij ons in goede handen met maximale kans op verkoop! Wij begeleiden de klanten en geven alle aandacht tijdens het (ver-)koopproces.

Wij zijn dealer van Nord Star Yachts en Timeless Yachts.
 
Nord Star Yachts:
Multifunctioneel inzetbaar en zeer professioneel gebouwde schepen uit Finland. Verkrijgbaar in veel verschillende maten variërend van een 8 meter patrouilleboot tot een 15 meter jacht. Er wordt gestreefd naar absolute perfectie in combinatie met praktisch gebruik. Met een Nord Star ga je stijlvol offroad en is geen zee te hoog.
Timeless Yachts:
Timeless staat voor comfort en luxe op hoog niveau. De moderne aluminium romp met z’n klassieke uitstraling staat, met aangepaste motorisering, garant voor verrassend hoge snelheden.
ZEILEN LATEN REINIGEN

Vakkundig je zeilen laten reinigen

Zeilen hebben heel wat te verduren als het om vervuiling gaat. De kwaliteit, kleur en levensduur van je zeil gaan snel achteruit wanneer je geen onderhoud laat plegen. De oorzaak hiervan is vaak vuiligheid, zoals vogel- en spinnenpoep, schimmel- en zoutvlekken. Vakkundig onderhoud werkt niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een schoon, fris en representatief zeil.

Bij ons kun je je boottent en zeilen inleveren en laten wij die bij ZONklaar snel, betaalbaar en kwalitatief reinigen.