verkoop

De Jachtservice van Workumer Jachthaven verkoper van van verschillende jachten en rubberboten

verkoop Torqeedo

Torqeedo dealer

Bent u klaar voor de toekomst? Overweegt u om uw buitenboord motor te vervangen voor een elektro motor? Of bent u in de markt voor een nieuwe motor? Wij kunnen u de hele range van Torqeedo leveren; Onder andere de Travel en de Cruise serie (ook als Pod voor een zeiljacht)

verkoop Mercury

Mercury dealer

Stevig gebouwd voor betrouwbare en duurzame prestaties. Van 2,5 tot 350 PK. Vergeet alles wat u weet over viertaktbuitenboordmotoren. Onze motoren luiden een nieuw tijdperk in. Een compleet nieuw tijdperk. Ze zijn steviger, kleiner en lichter dan om het even welke andere viertaktmotor voor schepen. Ze bieden een combinatie van prestaties en effici├źntie, waardoor uw tijd op het water voortaan nog veel aangenamer wordt.

ZEILEN LATEN REINIGEN

Vakkundig je zeilen laten reinigen

Zeilen hebben heel wat te verduren als het om vervuiling gaat. De kwaliteit, kleur en levensduur van je zeil gaan snel achteruit wanneer je geen onderhoud laat plegen. De oorzaak hiervan is vaak vuiligheid, zoals vogel- en spinnenpoep, schimmel- en zoutvlekken. Vakkundig onderhoud werkt niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een schoon, fris en representatief zeil.

Bij ons kun je je boottent en zeilen inleveren en laten wij die bij ZONklaar snel, betaalbaar en kwalitatief reinigen.